Lenjerii de Pat En Gros

Despre noi

     Noi, Armonia Textil, avem o experienta vasta in domeniul textilelor, acumulata in cei aproape 20 de ani de activitate pe piata din Romania, lucram cu majoritatea spitalelor din tara, inclusiv din Bucuresti, cu magazine mari precum Dormeo, Penny, Kaufland, Metro, EMag, Selgros, Carrefour, dar si hoteluri si pensiuni si va putem oferi tot ceea ce inseamna lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi de pat, fete de masa, prosoape de baie, halate de baie, etc.

Importatori si producatori, dispunem de propriul atelier cu statii de lucru performante, o sala de croit si un depozit mare, pentru a ne asigura ca ai toate produsele livrate la timp!

     Va punem la dispozitie sute de produse en-gros si iti oferim consultanta personala pentru magazinul tau. Un consultant va fi responsabil pentru toate comenzile pe care le vei plasa.

Profita !

     Suntem un magazin ce sta la dispozitia ta la orice ora, iar acest lucru costituie un avantaj pentru clientii care sunt prinsi la locul de munca, in trafic sau pur si simplu timpul nu le permite.

     Suntem producatori, ceea ce inseamna ca noi iti putem croi lenjeria la comanda, cearceaful de pat exact dupa dimensiunea saltelei, cu elastec, si a pernelor tale (50x70, 70x70, 40x40, defapt, orice marime).

Materiale, finisaje si produse de cea mai buna calitate!

     Printre genurile de materiale folosite de noi se regasesc, desigur, bumbacul normal (cel mai des intalnit), bumbacul ranforce (sau bumbac organic mercerizat satinat, este cel mai bun material, cel mai rezistent in timp si are cele mai frumoase culori, ce face parte din gama de lux a bumbacului), bumbacul creponat (ideal pentru zilele lejere deoarece nu este nevoie sa il calci), bumbacul creponat ranforce (sau bumbac satinat creponat, ce are functie “2in1”: cel mai bun material + nu necesita calcarea), damasc (bumbacul egiptean damasc este folosit in special de hoteluri, este un fir fin, o alta versiune de lux, cu o tesatura densa de damasc si stralucire matasoasa. Acesta este ţesut exclusiv din bumbac 100% egiptean, care este mercerizat), perne matlasate din microfibra (umplutura cu puf siliconic antialergic si lavabil), perne matlasate cu fata de bumbac (umplutura cu bumbac), pilote matlasate de vara sau iarna (umplutura cu puf siliconic antialergic si lavabil), costume de protective pentru muncitori, precum si costume pentru medici.

 

Important!   Folosim numai bumbac 100%, fara alte materiale in compozitie, precum poliesterul.

BENEFICIAZA DE REDUCERI DE PESTE 30% DIN PRETUL PRODUSELOR AFISATE PE WEBSITE

       Iti recomandam sa vizitezi site nostru: www.armoniatextil.ro pentru a fi la curent cu produsele noastre. Deasemenea, poti sa ne contactezi la numarul de telefon: 0723.23.63.63 (pe WhatsApp sau pe email la armoniatext@gmail.com) pentru ofertele disponibile, pret en-gros si multe alte detalii!

       Tot ce trebuie sa stii este ca prima comanda trebuie sa aiba o valoare de peste 999 Lei.

 

Livrare

       Te asiguram de un transport rapid, in aproximativ 1-3 zile comanda ta este livrata chiar la sediul tau. Astfel, cele mai noi produse de pe site ajung rapid pe rafturile tale. Pentru comerciantii care cumpara stocuri mari oferim discount-uri considerabile. Daca detii un magazin cu o diversitate larga de produse, ArmoniaTextil este furnizorul en-gros potrivit pentru tine.

  

Transport 

0 kg – 5 kg - 18 Lei   6 kg - 10 kg - 21 Lei  /  11 kg – 15 kg - 23 Lei  /  16 kg – 20kg - 27 Lei

21kg – 25kg - 29 Lei   26 kg – 30 kg - 34 Lei   31 kg - 40 kg - 41 Lei.