CONDITII DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului www.armoniatextil.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

Site-ul www. armoniatextil.ro este proprietatea ARMONIA TEXTIL SRL , inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J23/308/2011, CIF RO 28022645.

ARMONIA TEXTIL SRL  are in proprietate si vinde, catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele expuse pe www. armoniatextil.ro si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Pentru o utilizare corecta si in cele mai bune conditii a www. armoniatextil.ro se recomanda citirea cu o sporita atentie a acestor termeni si conditii.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea ARMONIA TEXTIL SRL  nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www. armoniatextil.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.
Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Caracteristicile produselor, in special culoarea acestora, asa cum o vedeti pe site, depinde de proprietatile monitorului dumneavoastra, astfel exista posibilitatea ca nuanta produsului sa difere in realitate.

POLITICA DE PRETURI

Preturile afisate pe www. armoniatextil.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier sau puteti opta pentru plata online prin intermediul platformei MobilPay utilizand un card Visa/Visa Electron, Maestro/MasterCard.

 OFERTA 1+1 LENJERII DE PAT

Oferta de lenejerii 1+1 este valabila doar la achizitionarea a doua lenjerii. In situatia in care cumparati mai mult de doua produse din oferta noastra de lenjerii 1+1 ne rezervam dreptul de a anula sau modifica comanda realizata. 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ARMONIA TEXTIL SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/clientii sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea conditiilor de utilizare ale prezentului site ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

LITIGII SI LEGEA APLICABILA

Prin utilizarea site-ului www.armoniatextil.ro utilizatorul isi da acordul asupra faptului ca legile romane guverneaza Conditiile si Termenii de utilizare expusi mai sus. Orice disputa ar putea aparea intre societatea noastra si utilizator va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila a conflictului nu este posibila, acesta va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

ARMONIA TEXTIL SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe magazinul on-line spre comercializare. Imaginile produselor aflate pe site sunt cu titlu de prezentare, produsul putand avea o nuanta diferita. Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a livra partial sau a nu livra o comanda. Daca s-a facut plata in avans a produselor, veti avea dreptul de a primi banii inapoi pentru produsul respectiv. In cazul in care nu se poate onora comanda, clientul va putea cere sumei achitate si incasate deja de ARMONIA TEXTIL SRL , nu si alte despagubiri.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Top sellers

Informatii

Manufacturers

No manufacturer

Produse noi