Politica Cookies

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul florariadevis.ro etc, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. "Cookies" ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra. cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci cand cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra), facand click pe link-ul de mai jos. Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-urile noastre sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

Modifica setari Cookie

Orice modificari la setarile dumneavoastra cookie vor fi salvate pana cand decideti sa faceti modificari suplimentare, in cazul in care v-ati razgandit. Retineti ca puteti accesa aceasta pagina si link-ul in orice moment, facand click pe "Politica Cookies" in subsolul acestui website.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

Atunci cand vizitati acest site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite.

Cookie-urile necesare

Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.

Cookie-urile functionale

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat anterior in cosul de cumparaturi atuni cand ati vizitat un Magazin Online florariadevis.ro. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra, nemaifiind necesara o noua inregistrare sau sa introduceti din nou anumite informatii in formularele de inregistrare atunci cand va intoarceti pe acest website. Pe unele site-uri web, Cookie-urile permit sa stocati retete preferate, activitati, puncte sau scoruri ridicate. Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

Cookie-urile site-ului

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.

Cookie-urile tertelor parti

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).

Cookie-urile Flash

Folosim, de asemenea, cookie-urile flash, pentru a stoca preferintele dumneavoastra, cum ar fi controlul volumului, punctajele mari la jocuri sau afisarea de continut bazat pe ceea ce vizualizati pe site-ul nostru pentru a personaliza vizita dumneavoastra. Tertii cu care lucram pentru a oferi anumite caracteristici pe site-urile noastre, cum ar fi jocurile si promotiile, folosesc cookie-uri Flash pentru a colecta si stoca informatii non-personale.

Cookie-urile Flash sunt diferite de alte cookie-uri utilizate pe acest site datorita modului in care sunt stocate datele. Instrumentele de gestionare a cookie-urilor oferite de browser-ul dumneavoastra. nu vor elimina cookie-urile Flash.

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC ARMONIA TEXTIL SRL in calitate de autor, propietar si administrator al site-ului web www.armoniatextil.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC ARMONIA TEXTIL SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.armoniatextil.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozitie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de ARMONIA TEXTIL SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.
 

2. Scopul colectarii datelor

  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa ARMONIA TEXTIL SRL  si ati trimis un CV, catre departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului.

ARMONIA TEXTIL SRL  nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.
 

3. Securitatea datelor colectate si procesate
ARMONIA TEXTIL SRL  utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. 

Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

4. Definitii
Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu character personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

CONDITII DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului www.armoniatextil.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

Site-ul www. armoniatextil.ro este proprietatea ARMONIA TEXTIL SRL , inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J23/308/2011, CIF RO 28022645.

ARMONIA TEXTIL SRL  are in proprietate si vinde, catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele expuse pe www. armoniatextil.ro si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Pentru o utilizare corecta si in cele mai bune conditii a www. armoniatextil.ro se recomanda citirea cu o sporita atentie a acestor termeni si conditii.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea ARMONIA TEXTIL SRL  nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www. armoniatextil.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.
Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Caracteristicile produselor, in special culoarea acestora, asa cum o vedeti pe site, depinde de proprietatile monitorului dumneavoastra, astfel exista posibilitatea ca nuanta produsului sa difere in realitate.

POLITICA DE PRETURI

Preturile afisate pe www. armoniatextil.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier sau puteti opta pentru plata online prin intermediul platformei MobilPay utilizand un card Visa/Visa Electron, Maestro/MasterCard.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ARMONIA TEXTIL SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/clientii sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea conditiilor de utilizare ale prezentului site ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

LITIGII SI LEGEA APLICABILA

Prin utilizarea site-ului www.armoniatextil.ro utilizatorul isi da acordul asupra faptului ca legile romane guverneaza Conditiile si Termenii de utilizare expusi mai sus. Orice disputa ar putea aparea intre societatea noastra si utilizator va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila a conflictului nu este posibila, acesta va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

ARMONIA TEXTIL SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe magazinul on-line spre comercializare. Imaginile produselor aflate pe site sunt cu titlu de prezentare, produsul putand avea o nuanta diferita. Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a livra partial sau a nu livra o comanda. Daca s-a facut plata in avans a produselor, veti avea dreptul de a primi banii inapoi pentru produsul respectiv. In cazul in care nu se poate onora comanda, clientul va putea cere sumei achitate si incasate deja de ARMONIA TEXTIL SRL , nu si alte despagubiri.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.